Румен Радев е фалшив герой, заяви пред БНТ кандидатът за президент

...
Румен Радев е фалшив герой, заяви пред БНТ кандидатът за президент
Коментари Харесай

Президентът Радев е фалшив герой, обяви Лозан Панов |

Румен Радев е подправен воин, съобщи пред Българска национална телевизия претендентът за президент Лозан Панов.

Нека си напомним 7 юли 2020 година Тогава хората видяха от телевизионния екран сараите на Ахмед Доган в Росенец. Впоследствие тези, които стоят зад Иван Гешев, му дадоха сигнал да нападна Президентството. За да може да се реалокира тематиката - тематиката Росенец с тематиката Президентство. По този метод основният прокурор сподели на цялата страна за какво не трябва да има човек, който да стои над закона - с такава голяма мощност и уред. И по-късно този естествен яд на хората беше управляван от президента. Това беше индивидът, който пое този яд и то без съображение. Тогава аз замълчах, тъй като не желаех да вземам участие в основаването на един подправен воин, сподели Панов.

Ако аз бях президент, не бих подписал указа за назначението на господин Гешев, тъй като считам, че той не има качествата да бъде основен прокурор. Един президент като свое кредо би трябвало да има интереса на народа, не своя персонален интерес. Той трябваше да покаже, че брани народа си от един подобен човек, който явно е неспособен да извършва длъжността основен прокурор, безапелационен е Лозан Панов.

Той е на мнение, че Бойко Борисов е дал " съдебната власт на концесия на Движение за права и свободи ".

Аз се обръщам към господин Борисов: бъдете почтен със своите гласоподаватели, не предавайте президентската институция на Движение за права и свободи, апелирам ви, бъдете честен, прикани Панов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР